HIDDENSECRETS

APP Controled Clitorisstimulator Nova by We Vibe

 105.00

Nieuw in de collectie van We Vibe: Nova – de krachtige stimulatie vibrator welke app controlled is. Met ruim 10 vibratiestanden om je climax naar nieuwe toppen te brengen. Maak gebruik van de regelknoppen om tussen standen en intensiteit te wisselen en ga helemaal op in het ultieme genot.

SKU: 839289006416 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

APP CONTROLED CLITORISSTIMULATOR NOVA BY WE-VIBE

Maak je orgasme sterker. Combineer het genot van je van binnen gevuld voelen met gelijktijdige vibratie van je G-spot en clitoris. De unieke ontworpen clitorisstimulator van Nova buigt mee met elke beweging om in contact te blijven met je clitoris.

  • 10+ standen
  • Twee fluiterzachte motors
  • Waterbestendig
  • Werkt met de We Connect Ap

Krachtige dubbele stimulatie, zoals je nog nooit hebt beleefd. Regel hoeveel genot je G- voelt en laat Nova’s unieke stimulator meebuigen om contact met je clitoris te houden. Nova by We Vibe combineert het gevoel dat je iets in je hebt met een echte gelijktijdige stimulatie van je G-spot en clitoris Met de app kun je Nova regelen vanaf elk continent. Laat je partner mee regelen en geniet van de opwinding op afstand zodat het lijkt alsof jullie samen zijn, waar het leven je ook brengt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “APP Controled Clitorisstimulator Nova by We Vibe” te beoordelen