HIDDENSECRETS

KIIROO – ONYX TELEDILDONIC Masturbator Bobbi Eden

 249.95

Kiiroo – Onyx Teledildonic Masturbator Bobbi Eden

De meest geavanceerde teledildonic masturbator voor online genot.
– Gepatenteerde Fleshlight sleeve binnenin
– Aan te sluiten via Bluetooth en internet
– Versterkt door een videochat platform
– Two-way aansluiting voor aanraken en voelen
– Buitenkant van capacitieve touchpad
– Discreet en draadloos ontwerp

Maak kennis met de KIIROO Onyx, ’s werelds meest geavanceerde teledildonic masturbator. Onyx brengt een geheel nieuwe zintuiglijke ervaring met het internet: intieme aanraking. In Onyx zitten 10 samenknijpende ringen die samenwerken om je het gevoel van real-time geslachtsgemeenschap te geven. Elke Onyx is in staat om te verbinden met een KIIROO Pearl, of een andere KIIROO Onyx, en gegevens van die apparaten te ontvangen.

– Beveiligde toegang tot het platform
– Interactieve capacitieve aanraking
– Geheel discreet ontwerp
– Draadloze Bluetooth-connectiviteit
– Unieke ergonomische vorm
– Een multifunctionele knop

In het kort kun je echt de aanraking van je partner voelen, in real-time, overal ter wereld.

Werking
Onyx gebruiken is zo intuïtief, je zal niet geloven hoe geavanceerde het is binnenin is. Wanneer je het uit de verpakking gehaald hebt, plug Onyx in en wacht tot het lampje voor het opladen uit gaat (dit duurt ongeveer 5 uur). Eenmaal volledig opgeladen, is jouw Onyx klaar om te gaan. Om te gebruiken met een partner, start de computer op en zorg ervoor dat Bluetooth ingeschakeld is. Doe vervolgens jouw Onyx aan door op de knop in de buurt van de basis te drukken. Onyx gaat automatisch op Bluetooth Partner-stand, en is klaar om een signaal te ontvangen. Voor de eerste automatische modus, druk nog een keer op Onyx’s knop, en dan nog een keer voor de tweede automatische modus. Als je handmatig wilt spelen, druk je nogmaals op de knop, en begin te strelen tussen de haakjes.

4 op voorraad

Beschrijving

KIIROO is de volgende generatie van designer seksspeeltjes, op een platform dat alles mogelijk maakt. KIIROO is een gloednieuwe, volledig interactieve intimiteit ervaring.

Gevestigd in Amsterdam is KIIROO een pionier in de wereld van teledildonica. KIIROO is, in essentie, een technologie bedrijf dat zich richt op het samenbrengen van mensen op nieuwe en spannende manieren.

Hoewel technologie en sociale interactie meer verstrengeld zijn dan ooit tevoren, ontbreekt fysieke interactie nog in deze vergelijking. Tot nu. Op basis van dit inzicht, ontwikkelde KIIROO een zeer persoonlijk social networking platform compleet met apparaten die echte sensatie mogelijk maken in de virtuele werkelijkheid. Deze apparaten zijn ideaal om jouw relaties via internet naar het volgende niveau te brengen, en geven je een kans om je gevoelens te uiten op elk moment, waar je ook bent.