HIDDENSECRETS

Fifty Shades Deep Inside – Bullet Vibrator

 54.95

Hou jij van handzaam, oplaadbaar en zijde zachte silicone? Dan is deze Deep Inside een leuke handzame bullet vibrator. De hartvormig top zorgt voor optimale stimulatie van je clitoris. 7 patronen en 3 snelheden zorgen voor een lekker stimulatie.

 

 

Beschrijving

 

FIFTY SHADES DEEP INSIDE – BULLET VIBRATOR

Fifty Shades Deep Inside – Afgelopen woensdag ging ie dan eindelijk in première: Fifty Shades of Freed. En wij waren er bij met onze winkel! Ruim 2000 (!) vrouwen voor dit laatste deel en geloof me: ze waren allemaal hyper! Natuurlijk hadden wij de speeltjes uit de film bij ons in een mooie display. Zo ook de Deep Inside bullet vibrator.

Een mooie zacht zijde silicone speeltje in een prachtige kleur paars. Daar waren de dames het absoluut over eens: wat een prachtige kleur! Maar alleen voor de kleur kopen we de fifty shades deep inside bullet niet … of toch wel 🙂 De bullet is waterproof en oplaadbaar via een USB kabel die je aan de onderzijde bevestigd. Hiervoor wel de gouden onderkant verwijderen! 150 minuten opladen = 90 minuten spelen – wellicht handig om te onthouden!

En dan het speeltje…. de hartvormige bovenkant geeft een zeer aangenaam gevoel aan je clitoris. Wanneer je hem aan doet start hij op het hardst! Wauw.. lekker heftig! Ga je naar het volgende standje, dan gaat ie langzamer vibreren iets wat je absoluut niet verwacht omdat de meeste speeltjes andersom beginnen met vibraties en patronen! Dat is wel een dingetje als we eerlijk zijn.