HIDDENSECRETS

Feelztoys – Ella Lipstick Vibrator Paars

FeelzToys – Ella Lipstick Vibrator Paars

Ben je nieuwsgierig naar een vibrator en wil je er eentje uitproberen die trendy is, die goed geprijsd is en die je overal mee naartoe kunt nemen zonder dat iedereen ziet dat je een vibrator in je tas hebt? Dan is deze ELLA Lipstick vibrator jouw nieuwe BFF!

 

 

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

FEELZTOYS – ELLA LIPSTICK VIBRATOR PAARS – past in je tas!

Ben je nieuwsgierig naar een vibrator en wil je er eentje uitproberen die trendy is, die goed geprijsd is en die je overal mee naartoe kunt nemen zonder dat iedereen ziet dat je een vibrator in je tas hebt?

Dan is deze ELLA Lipstick vibrator jouw nieuwe BFF!

Je kunt kiezen uit 3 stijlvolle kleuren en elke vibrator heeft haar eigen trendy verpakking dus er zit er zeker eentje tussen die jou bevalt.

De vibrator is lekker basic waardoor jij op je gemak kunt experimenteren en je kunt de vibrator makkelijk meenemen in je tas of zelfs in je broekzak als je uitgaat. Hij is maar 12 cm lang, dus die prop je makkelijk ergens tussen.

De ELLA vibrator is spat-waterdicht zodat je hem makkelijk schoon kan maken onder de kraan. Je kunt gewoon losse AAA batterijen in de vibrator plaatsen, dus je hebt geen gedoe met opladen in je slaapkamer.

Specificaties:
– Strong vibrations
– Whisper quiet motor
– Battery operated: 1xAAA-Battery (not included)
– Body Safe material (Phthalate free)
– No odor materials
– Duo-side usability
– Travel size dimension (125mm x 28mm)
– Splashproof (in ‘on’ mode)

Kleur: Paars

Extra informatie

kleur

Lila, Paars, Roze