HIDDENSECRETS

Eroscillator

 95.00

EROSCILLATOR – clitoriale stimulatie

Geniet van grenzeloos plezier omdat de Eroscillator nooit opgeladen hoeft te worden en nooit verzwakt tijdens het gebruik doordat het geen batterij heeft. In tegenstelling tot vibrators die werken op een batterij zal de Eroscillator het niet laten afweten op de meest ongelukkige momenten.

Inclusief in deze versie:
– Eroscillator
– Gouden lepel accessoire
– Dr. Ruth Primer over zelfbevrediging
– 1 Jaar garantie

Beschrijving

Eroscillator

De Eroscillator is de nummer 1 gewaardeerde stimulator. Het is aangetoond dat een stimulator effectiever werkt dan andere vibrators, en dat het meer, krachtiger en langer durende orgasmes levert.

Krachtige stimulatie

De Eroscillator is het antwoord voor intense orgasmes. Deze doorbraak op erotisch gebied, is de oscillerende motor. Deze motor zorgt dat de bewegingen slim en constant worden geleid. Veel vrouwen hebben hun eerste orgasme verkregen door de constante en zachte support van de Eroscillator.

Meerdere toebehoren
Door gebruik te maken van de verschillende toebehoren, kun je je reis naar opwinding starten. Ontdek hiermee nieuwe landschappen van gelukzaligheid….

Ergonomisch ontworpen
De Eroscillator is fluisterstil en de makkelijk te bedienen knop en de toebehoren komen nooit tussen jou en je orgasmes. Gebruik de oscillerende kop op je clitoris en bereik enorme orgasmes met weinig tot geen moeite. De Eroscillator heeft een grote verscheidenheid aan instellingen welke optimaal plezier biedt en een intensiteit voor optimale stimulatie.

Betrouwbare kwaliteit
Zorgvuldig bedacht ontwerp, ongelooflijke aandacht voor detail en componenten van topkwaliteit zorgen dat de Eroscillator stevig en waterbestendig is.