HIDDENSECRETS

 

Wees onafhankelijk – Wees origineel – Wees Sexy zelfs als anderen daar nog niet klaar voor zijn. Dat is waar Hidden Secrets voor staat. Hidden Secrets vervult niet allen de wens van haar klanten, maar helpt hen ook hun dromen en wensen te bereiken. Hidden Secrets is er voor haar klanten!

Hidden Secrets biedt een breed en prikkelend assortiment aan met respect voor ieders wens en levensstijl. Wij hebben alles in huis om het erotische welzijn van onze klanten te bevorderen. Van sexy lingerie tot exclusieve mode van de mooiste merken en tegen betaalbare prijzen. Van trendy en hoogwaardige seksspeeltjes tot wellness, accessoires en drogisterij artikelen. Fun & Gadgets om alles nog aangenamer te maken.

Via de site kun je snel en eenvoudig betalen. Jouw betaalgegevens worden via een beveiligde omgeving verwerkt, versleuteld en onzichtbaar gemaakt. Artikelen kopen via internet is leuk en heel makkelijk. Nadeel is wel dat je niet weet wat je koopt. Weet dat je bij Hidden Secrets 14 dagen de mogelijkheid hebt om het artikel te retourneren*. De aankoopsom betalen we je gewoon terug.

  • Strings, slips e.d. kunnen om hygiënische redenen niet geruild worden.
  • Intieme speeltjes of artikelen waarvan het zegel is verbroken, kunnen niet geretourneerd worden.