HIDDENSECRETS
5 december 2017

JimmyJane Evoke

De tijd dat alle seksspeeltjes eruit zagen als een piemel of een staaf ligt ver achter ons. Ik ben daar blij mee want zoals jullie weten, zoek ik altijd naar de mooie items. Er zijn nu dus speeltjes op de markt in alle vormen en maten waarbij ik mij soms wel eens afvraag: wat moet dit voorstellen??

Zo kwam ik op de B2B beurs in Hannover bij JimmyJane en kreeg daar alle nieuwe items te zien. Zo ook deze Evoke. Mijn allereerste gedachte was: het lijkt wel zo’n radar wieltje die vroeger gebruikt werd om een patroon uit te raderen! Misschien had ik het mis en zou dit speeltje juist onwijs lekker zijn.

De Evoke wordt geleverd in een mooie stylish doos met oplader, opbergzakjee en een gebruiksaanwijzing. Hier staat ook op waar je de Evoke allemaal voor kunt gebruiken. Wel zo handig want JimmyJane is een bedrijf wat écht wat met de feedback doet. De Evoke is dus oplaadbaar, waterproof en gemaakt van siliconen en ABS.

De Evoke ziet er niet echt sexy uit en op het eerste gezicht wordt je er niet geil van. De Evoke is heerlijk om je nek en je rug te masseren. Door het gebogen handvat kom je makkelijk bij de moeilijke plekjes. Het materiaal van de Evoke is fantastisch en je kunt hem dus ook zonder glijmiddel gebruiken. Wel zo handig want het schoonmaken is best wel een klusje.

Het bedienen van de Evoke gaat door middel van één knopje. De vibraties zijn niet alleen lekker om mee te masseren, maar glijdend over je vulva is ie ook wel lekker. Ook rollend over je clitoris is de Evoke lekker en je kunt het standje dan ook nog aanpassen. Klaarkomen kun je dus met dit speeltje! Het vibrerende massage wiel doet precies wat hij belooft. Zowel als seksspeeltje als massage staaf is ie top maar wel apart.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: