HIDDENSECRETS
3 december 2017

Bella wandmassager by Rianne S

 

Bella by Rianne S

Rianne is een Nederlandse dame die haar eigen lijn heeft ontworpen en die ik al vanaf 2009 ken. Bij Rianne heb ik mijn eerste speeltjes voor in de winkel bij afgenomen. Zij had op dat moment 2 speeltjes uitgebracht.

Vanaf het eerste contact was ik al fan van haar en haar items. De Bella is een wand massager die je dus kunt gebruiken als seksspeeltje, maar ook om je nek, schouders en rug te masseren. Bella wordt geleverd in een mooie doos met gouden elementen. Ik vond het chique en erg mooi: ik hou er wel van! Als je de doos opent staat de Bella mooi rechtop en tref je ook een armbandje aan met de tekst ‘She believed she could so she did’. De tekst vind ik mooi maar het armbandje zal ik zelf nooit dragen. Toch blijft het leuk om een aardigheidje erbij te krijgen.

De  Bella is waterdicht en oplaadbaar. Gemaakt van mooie zachte silicone wat o zo lekker aanvoelt. De kop is flexibel wat handig is wanneer je hem gaat gebruiken. Hij is voorzien van één bedieningsknopje wat ik persoonlijk wel wat minder vind. Met dit ene knopje moet je hem dus harder, zachter, vooruit en achteruit zetten! Pfff… heb ik net dat lekkere standje en wil ik hem wat harder zetten, zit ik in een ander programma omdat ik het niet goed heb gedaan! Maar goed… als dat het enige is….

Er zijn tien standjes waarvan er 3 een steady patroon hebben. Dan nog een standje met golvend patroon en 6 met pulserende patronen. De vibraties zijn vrij krachtig wat dus lekker is bij zo’n wand massager. Wat ik persoonlijk ook handig vind is dat hij draadloos is en lekker in de hand ligt.

Kortom: de Bella is een lekkere compacte wand massager waar je veel plezier van zult hebben.

   

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: